Bedrijfsprofiel

Volvo Marine & Industrie Center

Volvo Marine & Industrie Center is het enige officieel erkende Volvo Penta Center in België is uw adres voor aankoop, onderhoud en herstellingen van Volvo Penta industriële- en scheepsmotoren voor zowel beroeps- en pleziervaart. Ook voor alle Volvo Penta onderdelen en accessoires kunt u bij ons terecht. Wij zijn klaar voor Styage V, speciaal ontwikkeld voor zware off-road toepassingen.

Volvo Penta is al sinds 1992 actief in Antwerpen. Volvo Marine & Industrie Center heeft zich ontwikkeld tot één van de acht Volvo Penta Centers in de Benelux en is nog steeds het enige Center dat actief is in alle Volvo Penta takken: Industrie, Marine Bedrijfsvaart en Marine Pleziervaart.

 O

Op het terrein in Antwerpen staat een apart complex met speciale voorzieningen voor de Volvo Penta-klanten. Er werd geïnvesteerd in een 10 tons-takel, een wasmachine voor de 16 liter-motorblokken en een leslokaal. Hiermee is Volvo Marine & Industrie Center in staat om het volledige klantenbestand van Volvo Penta te bedienen, inclusief de aan haar gekoppelde Volvo Penta Service Dealers.

Dankzij de zeer nauwe samenwerking met zeven Volvo Penta Service dealers en verschillende bootinvoerders bent u als klant verzekerd van onze dienstverlening in België, Nederland en Luxemburg.

 


 

Binnen onze groep werken wij nauw samen met de Volvo Truck Center vestigingen in Antwerpen, Beerse, Brussel, Duffel, Hulst (NL), Kampenhout en Olen.

Volvo Marine & Industrie Center, al jarenlang actief in Antwerpen, is uitgegroeid tot een grote speler binnen het Volvo Penta landschap. Ons bedrijf kenmerkt zich door de kleine afstand tussen alle medewerkers. Dit komt een open communicatie en een aangename werksfeer ten goede. Uiteraard heeft dit ook een positieve uitwerking richting klant.

Onze missie: Door de inzet van deskundig en continu opgeleid personeel en door het ter beschikking stellen van hoogwaardige, innovatieve en milieuvriendelijke Volvo Penta motoren, onderdelen en accessoires, met respect voor de Volvo kernwaarden: kwaliteit, veiligheid en zorg voor het milieu, willen wij door alle aan ons gekoppelde Volvo Penta Service Dealers en Volvo Penta klanten erkend worden als een betrouwbare Volvo Penta ambassadeur.

Volvo Marine & Industrie Center  -  Schouwkensstraat 5  -  2030 Antwerpen  -  BelgiĆ«  -  Tel: +32 3 543 61 00  -  BTW: BE 0420.383.647